UskoYlitalo

Tasa-arvoasiaa

  Usein kuulee, kuinka naisia pitäisi päättäjien paikoille saada. Näin saataisiin ”naisnkökulmaa”, ja ”pehmeitä arvoja" ja rauhaa ja tasarvoa Suomeen ja maailmaan ja titenkin naiset tutota maallista mannaa ja mainetta. Mutta kävisikö näin? onhan niitä siellä senverran, että malli on nähty. Suomessa naisia on enemmistö äänioikeutetuista, joten demokratiassahan ne saisivat läpi milllaisen lain hyvänsä. Esim:

 

Naisille 20%  miehiä parmpi palkka,  Seksuaalisesta häirinnästä, häirintää on jos nainen näin kokee, raskauttava asianhaara voi olla miehen rumuus, kovemmat rangaistukset: sopimaton silmäily tai silmänisku, 100 euroa sakkoa ja naiselle korvaus henkistä kärsimyksistä,  häirintä sanoin tai elein: 500 euroa sakkoa + korvaus naiselle, Fyysinen häirintä:1000 – 5000 sakkoa + korvaus naiselle, Raiskaus:10 000 sakkoa + korvaus naiselle: alaikäisen raiskaus, kuohinta,  kuolemantuomio ja maastakarkoitus + jälkeenjäävät varat alaikäiselle.

 

Näinhän ei kuitenkaan ole säädetty, eikä kai muutakaan naisenemmistöllä? Eiköhän ne ole aina tehneet, niin kuin puolueen ”isotpojat" ovat käskeneet, tai olleet ihan vilpittömästikin itsekin samaa mieltä, eikä mistään "naisnäkökulmasta puhettakaan, niin sodan, kuin rauhankin kysymyksissä, sisä- tai ulkopolitiikassa.

 

Ennenhän Kreikassa meivät naiset lemenlakkoon rauhan aikaansamiseksi, ja saivatkin. Vaan toisinpa on nämä nykyiset emännät, mukaan vain tappamaan tahtovat, ja asepalvelukseen olisi tulijoita enemmän kuin edes mahtuu! Vaan tosipaikassahan tosin saataisi sattua  entisten sabinitarten tavoin! 

 

Myös  kiihkeimpiä Natohaukkoja monet naiset, esim: Hautala, Jaakonsaari, Toivakka, Tilikainen, Oksanen. Puhumattakaan uusimmasta ja suurimmsta, palkatusta ja palkitusta Jessicastamme.  Ehkä tuo vielä rauhanpalkinnon saakin, ja sitä moittivat saavat ankarat sakkorangaistukset, tai peräti linnaa tai kuritushuonetta. 

 

Ulkomailtahan niitä löytyy vielä enemmän, Venäjällä oli ennen oma suuri Katariinansa, Englannissa oli oikein historiallisen kuuluisa rauta rouva, ja onhan se kai aika rautainen tämä Saksajn Merkelkin? ja muitakin, Israelin  ”Koltameiri”se taisi vasta varsinainen ”rauhankyyhky olla? Tai mitä olivat Amerikan Hilari Cliktonin puheet, hänhän vaati ennen pressanvaaleja USAn ottamaan Syyriassa  johdon käsiinsä.  Filippiinien Imelda Marcos taas toteutti naisnäkökulmaa mm. kenkiä keräämällä. Paljonko nittä oikein olikaan?

Olisihan niitä esimerkkejä enmmänkin, mutta riittäköön tämä tällä erää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat